TONI AUVINEN

Nimeni on Toni Auvinen. Toimin Pohjois-Savon maakunta- ja soteuudistuksen ICT- ja digijohtajana sekä sivutoimisena muutoskonsulttina, keynote-puhujana ja tulevaisuuskirjailijana.

ICT- ja digijohtajana vastaan kuntien ja maakunnan digitalisaation edistämisestä ja yrittäjänä julkisen sektorin muutoskonsultoinnista. Olet saattanut lukea kirjoituksiani monenlaisten kanavien kautta tai kuulla puheitani eri puolilla Suomea järjestetyissä tapahtumissa.

Keskeinen ajatus työssäni ja tekemisessäni on:

Uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation.

Olen tehnyt töitä kunta-alalla erilaisissa rooleissa, niin kunnanjohtajana, toimitusjohtajana, aluekehittäjänä kuin luottamushenkilönäkin vuodesta 2001 alkaen. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen suorittanut tutkintoja matkailusta, yrittäjyydestä ja johtamisesta.

Oma monivaiheinen työurani ja laaja-alainen kouluttautuminen kuvaavat hyvin nykyajan työelämän vaatimuksia.

Puheiden aiheet ja sisällöt rakennan omien kokemusten ja havaintojen pohjalle, samalla aina hieman ravistellen kuulijoita. Puheeni ovat vahvasti tulevaisuus suuntautuneita, positiivishenkisiä ja eteenpäin kannustavia.

Yhteiskuntatieteilijänä ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana minulla on vahva ote yhteiskunnallisista muutoksista ja megatrendeistä. Monipuolisen osaamisen ja laaja-alaisen kokemuksen mahdollistamana olen käytettävissä myös puheenjohtajana, panelistina, juontajana, asiantuntijana, fasilitoijana, moderaattorina ja valmentajana.

Jos organisaatiosi kaipaa tilapäiseen tarpeeseen vuokrajohtajaa tai muutosjohtajaa, saattaisin olla oikea henkilö?

Kesäkuussa 2018 julkaistiin yhdessä Minna Jaakkolan kanssa kirjoittamani Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teos, jonka lisäksi olen kirjoittanut pro gradun aiheesta Yhteiskuntapolitiikan vai puoluepolitiikan ehdoilla? Tapaustutkimus Paras-hankkeesta Kuntauudistukseen 2005-2012.

Seuraava kirjaprojekti on jo käynnistymässä ja se toteutetaan yhdessä innovatiivisten ja tulevaisuussuuntautuneiden kumppaneiden kanssa. Jos olet kiinnostunut kumppanuudesta otappa yhteyttä!

Ladattavat aineistot:

Ansioluettelo (pdf)

Esimerkkihankkeet (pdf)

Kuvat (jpg)