TONI AUVINEN

Toni Auvinen

Toimin yrittäjänä muutoskonsultointi Toni Auvinen nimisessä yrityksessä. Olen toiminut kunta-alalla ja yrittäjänä vuodesta 2001 alkaen. Tehtävänimikkeitä ovat olleet mm. digijohtaja, kunnanjohtaja, toimitusjohtaja, puheenjohtaja, selvityshenkilö, projektipäällikkö ja ohjelmakoordinaattori. Tarjoan työkokemukseeni, koulutukseeni ja muuhun osaamiseeni liittyviä konsultointi- ja koulutuspalveluja. Jos kyse on muutoksesta, uudistumisesta, digitalisaatiosta tai tulevaisuudesta niin autan mielelläni. En tule vain kertomaan mitä ja miten teidän tulisi tehdä tai toimia, vaan teen asiat yhdessä kanssanne. Olen myös aktiivinen vaikuttaja niin digitaalisissa kuin fyysisissäkin verkoissa. Olet saattanut lukea kirjoituksiani erilaisten kanavien kautta tai kuulla puheitani eri puolilla Suomea järjestetyissä tapahtumissa. Koulutukseltani olen yhteiskuntatieteiden maisteri, jonka lisäksi olen suorittanut tutkintoja matkailusta, yrittäjyydestä ja johtamisesta. Luonteeltani olen luova ja innovatiivinen, joten uusia ideoita syntyy lähes joka päivä.

Puhuja, juontaja ja kouluttaja

Olen sopiva puhuja, juontaja ja kouluttaja niin puku-, pikkutakki-, kuin hupparitilaisuuksiin. Puhun ja koulutan mielelläni tilaisuuden teeman ja osallistujien mukaisesti kohdennettuna muutoksesta, uudistumisesta, digitalisaatiosta, tulevaisuudesta, johtamisesta, yhteistyöstä, avoimuudesta, motivaatiosta ja itsensä kehittämisestä. Puheiden ja koulutuksien sisällöt rakennan omien kokemusten, havaintojen ja esimerkkien pohjalle, samalla aina hieman ravistellen kuulijoita. Puheeni ovat vahvasti tulevaisuus suuntautuneita, positiivishenkisiä ja eteenpäin kannustavia. Yhteiskuntatieteilijänä ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana minulla on vahva ote yhteiskunnallisista muutoksista ja megatrendeistä. Monipuolisen osaamisen ja laaja-alaisen kokemuksen mahdollistamana olen käytettävissä myös tilaisuuksien juontajana.

Tulevaisuuskirjailija

Ensimmäinen tulevaisuuskirjani, jonka kirjoitin yhdessä Minna Jaakkolan kanssa julkaistiin kesäkuussa 2018. Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon kokoaa ajankohtaista digihuumaa ja avaa ulottuvuuksia, joihin digitalisaatio tulevaisuuden kunnissa vähintään yltää. Kirja on ajatuksia herättävä opas erityisesti pienten ja keskisuurten kuntien johdolle, luottamushenkilöille ja työntekijöille. Kirjan toivotaan inspiroivan ja rohkaisevan kuntia kohti uudenlaista ja entistä digitaalisempaa toimintaympäristöä ja avoimempaa yhteistyötä. Tutustu kirjan verkkojulkaisuun täällä. Toinen tulevaisuuskirjani on tällä hetkellä vaiheessa, jossa neuvottelen innovatiivisten ja tulevaisuussuuntautuneiden kumppaneiden kanssa sen toteuttamisesta. Uudessa kirjassa kumppaneiden asiantuntijat pääset esittelemään omia visioitaan tulevaisuuden digitaalisista palveluista ja teknologisista ratkaisuista. Kirjassa esiteltävä tulevaisuuden kuvaus edistää myös kumppaneiden omien liiketoiminnallisten askelmerkkien uudelleen sijoittamista. Kirjan julkaisuajankohta on elokuu 2020.

Ansioluettelo, esimerkkihankkeet ja kuvat (Drive)

Palveluhinnasto 2019 (linkki toiselle sivulle)