TONI AUVINEN

Tulevaisuuden kuntien digitalisaatio -koulutuspäivä

"Tuskin on enää kuntia, jotka eivät olisi havainneet muuttunutta asukaskäyttäytymistä tai työntekijöiden odotuksia uusista tavoista hoitaa päivittäiset tehtävät. Sen sijaan on lukuisia kuntia, jotka eivät ole reagoineet muutoksiin riittävällä vakavuudella tai nopeudella. Myöhemminkin ehtii, mutta matka muihin voi olla kilpailumielessä liian pitkä, kun asukkaat ja työntekijät ovat jo äänestäneet jaloillaan."

Olisiko nyt sinun kuntasi vuoro reagoida ja tilata digitalisaatio-koulutuspäivä?

Koulutuspäivä perustuu Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksessa käsiteltyihin sisältöihin, joita ovat mm. uudistumisen johtaminen, asiointi ja asiakaskokemus, työnmuutos, osallistumisen evoluutio, viestintä digiajassa ja kokeilukulttuuri. Koulutuspäivä on suunnattu kuntien johdolle, henkilöstölle ja luottamushenkilöille. Keskeisenä ajatuksena on, että uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation.

Koulutuspäivä inspiroi ja rohkaisee kuntia kohti uudenlaista ja entistä digitaalisempaa toimintaympäristöä ja avoimempaa yhteistyötä. Kouluttajana toimii YTM Toni Auvinen, joka on toiminut kunta-alalla vuodesta 2001 alkaen ensin luottamushenkilönä ja aluekehittäjänä Etelä-Savossa, sitten kunnanjohtajana Tuusniemellä ja digijohtajana Pohjois-Savon liitossa. Auvinen on kirjoittanut Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksen yhdessä Minna Jaakkolan kanssa ja toimii myös sivutoimisena muutoskonsultointi-yrittäjänä.

Käsikirjan verkkojulkaisu on tutustuttavissa osoitteessa: https://esitteet.luode.fi/kuntien-digitalisaatio/

Koulutuspäivän sisältö

8.30-9.00 Aamukahvit / Järjestäjä

9.00-9.45 Johdanto kuntien digitalisaatioon / Kouluttaja

- tauko

10.00-10.45 Digitalisaatiotavoitteiden asettaminen / Kouluttaja

- tauko

11.00-11.45 Missä meillä mennään? / Järjestäjän edustaja

- lounastauko

13.00-14.00 Työpajatyöskentelyä / Kouluttaja ja osallistujat

- Kahvitauko

14.30-15.30 Matkalle kohti digitalisaatiota / Kouluttaja

- Päivän päätös

Koulutuspäivän hinta

Koulutuspäivän hinta on 1090 euroa, sisältäen ennakkovalmistelut, koulutuspäivän ja palautekeskustelun tilaajan kanssa. Kilometrikorvaukset laskutetaan Siilinjärveltä koulutuspaikalle ja takaisin. Mikäli matka-aika yhteen suuntaan on yli 3h laskutetaan 150 euron majoituskorvaus. Kustannuksiin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisätietoja ja varaukset

 • Muutoskonsultointi Toni Auvinen
 • Puhelin: 044 245 0818

 • Sähköposti: toni.auvinen@gmail.com
 • Twitter: @toniauvinen
 • Facebook: @toni.auvinen
 • Y-tunnus: 16454429


Organisaation muutoskonsultointi

En tule pelkästään kertomaan mitä ja miten teidän tulisi tehdä, vaan tulen tekemään muutoksen teidän kanssanne. Muutostilanteet voivat liittyä digitalisaatioon, organisaatiouudistukseen, markkinatilanteen tai asiakaskäyttäytymisen muutokseen, uuden strategian luomiseen tai muutosvalmennukseen. Konsultointijaksot voivat kestää aina muutamasta päivästä useampaan kuukauteen. Jokainen muutoskonsultointi suunnitellaan organisaation tarpeiden mukaisesti.

Konsultointipäivän hinta

Yhden konsultointipäivän hinta on 890 euroa, sisältäen ennakkovalmistelut, konsultointipäivän ja palautekeskustelun tilaajan kanssa. Kahden, mutta alle viiden konsultointipäivän hinta on 790 euroa/pvä. Viiden ja sitä useamman päivän hinta on 690 euroa/pvä. Kilometrikorvaukset laskutetaan Siilinjärveltä konsultointipaikalle ja takaisin. Mikäli matka-aika yhteen suuntaan on yli 3h laskutetaan 150 euron majoituskorvaus. Kustannuksiin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Lisätietoja ja tilaukset

 • Muutoskonsultointi Toni Auvinen
 • Puhelin: 044 245 0818

 • Sähköposti: toni.auvinen@gmail.com
 • Twitter: @toniauvinen
 • Facebook: @toni.auvinen
 • Y-tunnus: 16454429