Kevään KUNTA X -tilaisuuksia julkaistu

Kevään KUNTA X -tilaisuuksista on julkaistu jo tulevaisuuspäivä Pohjois-Savon kunnille Siilinjärvellä ja Hankintapäivät julkisen sektorin ammattilaisille Tampereella. Kiinnostuitko digitaalisen ja ihmisläheisen kunnan visioinnista? Tilaa KUNTA X -kiertue myös omalle paikkakunnallesi johdon, henkilöstön, luottamushenkilöiden, kuntalaisten tai sidosryhmien tilaisuuteen. Lisätietoja täältä.

KUNTA X -tulevaisuuspäivä Pohjois-Savon kunnille 19.3.2020

Kuntien tulevaisuuspäivä perustuu KUNTA X -kirjaprojektiin, jossa visioidaan ihannekuvaa digitaalisesta ja ihmisläheisestä kunnasta. Isoina teemoina toimivat kunta alustaratkaisuna, uudet teknologiat, ilmastonmuutos, hyvinvointi sekä yhteisöllisyys. Koulutuspäivä sopii erityisesti pienten ja keskisuurten kuntien johdolle, luottamushenkilöille ja työntekijöille. Se sopii myös sidosryhmille kuvaamaan kuntien muuttuvaa toimintaympäristöä. Päivän antia voi hyödyntää kuntien tulevaisuuden suunnittelussa, strategiatyössä sekä ihmisläheisten ja digitaalisten palvelujen kehittämisessä. Tulevaisuuspäivän alustuksista ja fasilitoinnista vastaa Toni Auvinen Avarasti Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Toni Auvinen. Tulevaisuuspäivä järjestetään Siilinjärvellä Kunnonpaikan Vuorela-salissa torstaina 19.3.2020 klo 8.30-15.00. Lisätietoja täältä.

Hankintapäivät julkisen sektorin ammattilaisille Tampereella 22.4.2020

Hankintapäivät on julkisten hankintojen ammattilaisille suunnattu seminaari. Tapahtumassa kuulet nimekkäiden puhujien katsaukset julkisten hankintojen johtamisesta, suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toni Auvisen puheenvuorossa herätellään ajattelemaan, miltä näyttää tulevaisuuden kunta. Tämä ajatuksia herättelevä puheenvuoro pölläyttää vakiintunutta näkemystä kuntien tulevaisuudesta uusien teknologioiden näkökulmasta. Puheenvuoron pohjana on Tonin 2020 elokuussa ilmestyvä kirja KUNTA X. Keynote-puheenvuorojen lisäksi verkostoidut tapahtumassa muiden julkisten hankintojen ammattilaisten kanssa. Lisätietoja täältä.