KUNTIEN DIGITALISAATIO

Tuskin on enää kuntia, jotka eivät olisi havainneet muuttunutta asukaskäyttäytymistä (asiakaskäyttäytymistä) tai työntekijöiden odotuksia uusista tavoista hoitaa päivittäiset tehtävät. Sen sijaan on lukuisia kuntia, jotka eivät ole reagoineet muutoksiin riittävällä vakavuudella tai nopeudella. Myöhemminkin ehtii, mutta matka muihin voi olla kilpailumielessä liian pitkä, kun asukkaat ja työntekijät ovat jo äänestäneet jaloillaan.

Koulutus perustuu Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon  -teoksessa käsiteltyihin sisältöihin, joita ovat mm. uudistumisen johtaminen, asiointi ja asiakaskokemus, työnmuutos, osallistumisen evoluutio, viestintä digiajassa ja kokeilukulttuuri. Koulutus on suunnattu kuntien johdolle, henkilöstölle ja luottamushenkilöille. Keskeisenä ajatuksena on, että uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation.

Koulutus inspiroi ja rohkaisee kuntia kohti uudenlaista ja entistä digitaalisempaa toimintaympäristöä ja avoimempaa yhteistyötä. Kouluttajana toimii YTM Toni Auvinen, joka on toiminut kunta-alalla vuodesta 2001 alkaen ensin luottamushenkilönä ja aluekehittäjänä Etelä-Savossa, sitten kunnanjohtajana Tuusniemellä ja digijohtajana Pohjois-Savon liitossa. Auvinen on kirjoittanut Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon -teoksen yhdessä Minna Jaakkolan kanssa ja toimii myös sivutoimisena muutoskonsultointi-yrittäjänä.

Käsikirjan verkkojulkaisu on tutustuttavissa osoitteessa: https://esitteet.luode.fi/kuntien-digitalisaatio/

Kirjaesittely YouTube-palvelussa: https://www.youtube.com/watch?v=qR5fGQhAn5Q

Koko päivän koulutus

8.30-9.00 Kahvit / Järjestäjä

9.00-9.45 Johdanto kuntien digitalisaatioon / Kouluttaja

10.00-10.45 Digitalisaatiotavoitteiden asettaminen / Kouluttaja

11.00-11.45 Missä meillä mennään? / Järjestäjän edustaja / Keskustelua aiheesta

13.00-14.00 Työpajatyöskentelyä / Kouluttaja ja osallistujat

14.30-15.30 Matkalle kohti digitalisaatiota / Kouluttaja

Koko päivän koulutuksen hinta on 990 euroa, sisältäen ennakkovalmistelut, koulutuksen ja koulutusaineiston sekä palautekeskustelun tilaajan kanssa. Matkakustannukset laskutetaan Siilinjärveltä koulutuspaikalle ja takaisin. Mikäli matka-aika yhteen suuntaan on yli 3h laskutetaan 150 euron majoituskorvaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Puolen päivän koulutus*

8.30-9.00 Kahvit / Järjestäjä

9.00-9.45 Johdanto kuntien digitalisaatioon / Kouluttaja

10.00-10.45 Digitalisaatiotavoitteiden asettaminen / Kouluttaja

11.00-12.00 Matkalle kohti digitalisaatiota / Kouluttaja

*Koulutus voidaan toteuttaa myös iltapäivisin klo 12.30-16.00 tai iltaisin klo 16.30-20.00.

Puolen päivän koulutuksen hinta on 690 euroa, sisältäen ennakkovalmistelut, koulutuksen ja koulutusaineiston sekä palautekeskustelun tilaajan kanssa. Matkakustannukset laskutetaan Siilinjärveltä koulutuspaikalle ja takaisin. Mikäli matka-aika yhteen suuntaan on yli 3h laskutetaan 150 euron majoituskorvaus. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Yhteydenotot ja lisätiedot

Muutoskonsultointi Toni Auvinen
Puhelin: 044 245 0818
Sähköposti: toni.auvinen@gmail.com
Muut yhteydet löytyy täältä.