DIGITAALINEN JA IHMISLÄHEINEN KUNTA 2035

Digitaalinen ja ihmisläheinen KUNTA 2035

Digitaalinen ja ihmisläheinen KUNTA 2035 -palvelut perustuvat syyskuussa 2019 käynnistyneeseen tulevaisuuskirjaprojektiin, joka on Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon toisen kirjoittajan Toni Auvisen seuraava kirja, Teos julkaistaan elokuussa 2020 ja tarina jatkuu siitä mihin edellinen kirja päättyi, sijoittuen vuoteen 2035.

Digitaalisessa ja ihmisläheisessä kunnassa kaikki sujuu kuntalaisten kannalta mahdollisimman helposti ja hyvin. Kirjassa seurataan yhden perheen ja heidän läheisten elämää kalenterivuoden ajan yhdistäen faktaa, fiktiota ja scifiä kiinnostavan tarinan muotoon. Isoina teemoina toimivat kunta alustaratkaisuna, uudet teknologiat, ilmastonmuutos, hyvinvointi sekä yhteisöllisyys.

Kirjan valmistumista ja tulevaisuuden kunnan visioimisen edistymistä voi seurata Toni Auvisen sosiaalisen median kanavilla FacebookissaTwitterissä ja LinkedInissa. Seuraajat voivat myös osallistua digitaalisen ja ihmisläheisen kunnan ihannekuvan määrittelyyn. Minkälaisia ovat digitaaliset ja ihmisläheiset kuntapalvelut? Mikä on tulevaisuuden kunnan tehtävä ja olemassaolon tarkoitus? Ehdotuksia voi lähettää sähköpostilla toni.auvinen@avarasti.fi. Parhaat ideat pääsevät kirjaan ja ideoijat palkitaan kirjoilla.

Uuden kirjan valmistuminen ajoittuu syksylle 2020, jolloin se alustaa kevään 2021 kuntavaaleja ja niihin liittyvää keskustelua. Kirja pöllyttää vakiintunutta ja osin rajoittunutta käsitystä tulevaisuuden kunnasta, kunnan roolista ja toimintatavoista. Kirja toteutetaan yhdessä innovatiivisten ja tulevaisuussuuntautuneiden kumppaneiden kanssa. Kirja on aiemman julkaisun tavoin digitalisaation edistämisen hengessä kumppaneiden kautta ilmaiseksi jaettava ja avoimesti verkossa julkaistava.

Innovatiiviset ja tulevaisuussuuntautuneet kumppanit

CGI

Pääyhteistyökumppanina toimii CGI, joka on riippumaton IT- ja liiketoimintakonsultoinnin palveluyhtiö. Sillä on yli 40 vuoden kokemus digitalisten palvelujen kehittämisestä suomalaiselle yhteiskunnalle ja kuntakentälle. CGI:llä on Suomessa yli 3 700 asiantuntijaa ja konsulttia 18 paikkakunnalla ja maailmanlaajuisesti 74 500 asiantuntijaa 40 maassa.

KUNTA X -yhteyshenkilönä toimii kuntapalvelujen kehitysjohtaja Juha Ruokari p. 040 737 4525.

Lisätietoja: www.cgi.fi

Kuopion kaupunki

Vuonna 1775 perustettu Kuopio on Suomen yhdeksänneksi suurin kaupunki. Syyskuun 2019 lopussa Kuopiossa oli noin 119 300 asukasta. Koko Kuopion vaikutusalueella elää 600 000 ihmistä. Kuopio - Tahko -alue on Suomen oloissa ainutlaatuinen, jossa saman kunnan sisällä on monipuolisen elinkeinoelämän ja kansainvälisen yliopiston elävä kaupunki ja yksi maan suurimmista ympärivuotisista matkailukeskuksista. Kuopiolla on useita erityistuntomerkkejä, joista se muistetaan niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin. Legendaarisinta kuopiolaisuutta ovat Puijo, tori ja kalakukot. Kuopio on tunnettu myös monista tapahtumistaan, kuten Kuopio Tanssii ja Soi, Puijon mäkihyppykilpailut sekä ANTI - Contemporary Art Festival. Tapahtumien lisäksi Kuopiossa on myös ympäri vuoden monipuolista tarjontaa museoissa, näyttelyissä, teattereissa. Kaunis luonto ja viihtyisä, palvelutasoltaan erinomainen elinympäristö tekevät Kuopiosta houkuttelevan asumispaikan - elämänlaadun kaupungin.

KUNTA X -yhteyshenkilönä toimii innovaatiopäällikkö Arto Holopainen p. 045 139 3996

Lisätietoja: www.kuopio.fi

Istekki

Istekki on täysin suomalainen kasvava ja kehittyvä noin 600 työntekijän informaatio- sekä terveyden- ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tunnetaan valtakunnallisesti muun muassa vahvana kunta- ja SOTE-organisaatioiden toimijana. Istekki perustettiin vuonna 2009, jonka jälkeen yritys on kasvanut kiihtyvällä tahdilla. Istekin visiona on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Istekki tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia yrityksellä on jo yli 40, aina kunnista ja kaupungeista sairaanhoitopiireihin ja yrityksiin. Istekki tarjoaa asiakasomistajilleen räätälöityjä palveluita ja ratkaisuja käyttäjien tarpeiden ehdoilla, tietohallinnon päivittäistä toimintaa helpottaviksi ja asiakasomistajien strategiaa tukeviksi. Istekin pääkonttori sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi yrityksellä on toimipisteet myös Tampereella ja Jyväskylässä. Tehtävänä on pitää huolta, auttaa menestymään ja rakentamaan uutta digitaalista huomista yhdessä.

KUNTA X -yhteyshenkilönä toimii kuntapalvelujen johtaja Matti Hakomäki p. 040 808 0998.

Lisätietoja: www.istekki.fi 

- - -

Muut kumppanit julkaistaan huhtikuussa 2020.

Digitaalinen ja ihmisläheinen KUNTA 2035 -palvelut

Kirjan valmistelua, toteutusta ja valmiin kirjan sisältöä voidaan hyödyntää kuntien, kuntayhtymien ja kuntayhtiöiden omassa tulevaisuuden suunnittelussa, strategiatyössä sekä digitaalisten ja ihmisläheisten kuntapalvelujen suunnittelussa ja kehittämisessä.

Konsultointi

  • Koko päivän konsultointi 2-4 päivän pakettina 750€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 5 päivän pakettina 675€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 10 päivän pakettina 600€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 20 päivän pakettina 525€/pv

Koulutus

  • Puolen päivän koulutus 750 euroa
  • Koko päivän koulutus 950 euroa

Hinta sisältää myös koulutuksen suunnittelun ja koulutuksessa käytettävät materiaalit.

Koko päivän koulutukseen sisältyy myös työpajaosuuksia asiakkaan omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaisilla sisällöillä ja menetelmillä.

Puolen päivän koulutuksen järjestettävissä myös verkkokoulutuksina ilman matka- ja majoituskustannuksia.

Keynote-puhe

Kiinnostuitko digitaalisen ja ihmisläheisen kunnan visioinnista? Tilaa KUNTA 2035 -kiertue myös omalle paikkakunnallesi johdon, henkilöstön, luottamushenkilöiden, kuntalaisten tai sidosryhmien tilaisuuteen.

  • 30-60min puhe 660 euroa

Matka- ja majoituskustannukset toteuman mukaisesti.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Nopeimmin otat yhteyttä soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta: 044 245 0818