Konsultti

Konsultti on yleisnimike organisaation ulkopuoliselle neuvovalle asiantuntijalle. Deloitten Eva Tuominen kokosi mielestäni hienosti konsultoinnin supersankarilta löytyviä ominaisuuksia, jotka löydät täältä. Konsulteilla onkin turhan negatiivinen maine, sillä jokainen organisaatio tarvitsee silloin tällöin ulkopuolista näkökulmaa kirkastamaan omia ajatuksia ja tulevaisuuden näkymiä.

Minun tarjoamat konsultointipalvelut perustuvat työkokemukseeni ja koulutukseeni, havantoihin, verkostoihin sekä monipuoliseen osaamiseeni. Erityisvahvuuksiani ovat muutos, uudistuminen, digitalisaatio, johtaminen sekä tulevaisuuden näkymät. Luonteeltani olen luova ja innovatiivinen, joten uusia ideoita riittää myös sinun ja organisaatiosi tarpeisiin.

Konsultoinnit voidaan toteuttaa joko etätöinä tai paikan päällä. Konsultoinnit voivat olla kestoltaan yhdestä päivästä aina useampaan vuoteen. Konsultointimuodoista sovitaan aina tapauskohtaisesti ja tarjouksen pyytäminen ei maksa mitään. Itseasiassa tarjoan mielelläni lounaan, jotta voimme keskustella kuinka juuri minä voisin auttaa sinua ja organisaatiotasi menestymään entistä paremmin.

Jos kiinnostuit konsultointipalveluista, yhteystietoni löydät täältä ja tilauslomakkeen täältä. Tutustu myös valmiisiin konsultointituotteisiin täällä.

Lupaukseni on, että en tule vain kertomaan mitä ja miten teidän tulisi tehdä tai toimia, vaan teen mielelläni asiat yhdessä kanssanne!

Ansioluettelon, mallireferenssejä ja hinnaston löydät täältä