TONI AUVINEN KEYNOTE PUHUJAKSI

Toni Auvinen Keynote puhujaksi

Toni Auvinen toimii yrittäjänä ja toimitusjohtajana omistamassaan Toni Auvinen Avarasti Oy yrityksessä. Kunta-alalla hän on toiminut jo kahden kymmenen vuoden ajan mm. kunnanjohtajana, digijohtajana ja luottamushenkilönä. Tuusniemen kunnanjohtajana hän vastasi mm. kuntaliitosselvityksestä, talouden tasapainottamisesta, palvelustrategiasta ja organisaatiouudistuksesta. Pohjois-Savon liiton digijohtajana hän edisti kuntien digitalisaatiota ja yhteistoimintaa sekä vastasi Pohjois-Savon sote- ja maakuntauudistuksen ICT & DIGI valmistelusta.

Olet saattanut lukea Tonin kirjoituksia monenlaisten kanavien kautta tai kuulla hänen puheitaan eri puolilla Suomea järjestetyissä tapahtumissa. Yhteiskuntatieteilijänä ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana hänelle on vahva ote yhteiskunnallisista muutoksista ja megatrendeistä. Tonin monivaiheinen työura ja laaja-alainen kouluttautuminen kuvaavat hyvin nykyajan työelämän vaatimuksia. Keskeinen ajatus Tonin työssä ja tekemisessä on, että uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation.

Tonin ensimmäinen kirja, jonka hän kirjoitti yhdessä Minna Jaakkolan kanssa, julkaistiin kesäkuussa 2018. Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon kokoaa ajankohtaista digihuumaa ja avaa ulottuvuuksia, joihin digitalisaatio tulevaisuuden kunnissa vähintään yltää. Kirjan toivotaan inspiroivan ja rohkaisevan kuntia kohti uudenlaista ja entistä digitaalisempaa toimintaympäristöä ja avoimempaa yhteistyötä. Tonin toinen tulevaisuuskirja kantaa nimeä Digitaalinen ja ihmisläheinen KUNTA X ja se julkaistaan elokuussa 2020.

Toni puhuu mielellään tilaisuuden teeman ja osallistujien mukaisesti kohdennettuna mm. digitalisaatiosta, johtamisesta, muutoksesta, uudistumisesta, yhteistyöstä, yrittämisestä, avoimuudesta, strategiasta sekä tulevaisuudesta. Puheiden sisällöt hän rakentaa omien kokemusten, havaintojen ja esimerkkien pohjalle, samalla aina hieman ravistellen kuulijoita. Puheet ovat vahvasti tulevaisuussuuntautuneita, positiivishenkisiä ja eteenpäin kannustavia. Monipuolisen osaamisen ja laaja-alaisen kokemuksen mahdollistamana Toni on käytettävissä myös tilaisuuksien juontajana, puheenjohtajana, panelistina, fasilitoijana tai moderaattorina.

Esimerkkejä Keynote-puheiden aiheista:

 • Digitaalinen ja ihmisläheinen KUNTA X
 • Käsikirja tulevaisuuden kuntien digitalisaatioon
 • Digitalisaation johtaminen
 • Osallistuminen ja vaikuttaminen
 • Sähköiset palvelut uusina lähipalveluina
 • Kuntalaki ja kunnan toiminta
 • Digilaki ja tiedonhallintalaki
 • Reitti- ja ratamestarityöt

Keynote-puheiden hinnat:

 • Puhe (30-60min) pienellä tapahtumakohtaiselle ennakkovalmistelulla 660€
 • Puhe (30-60min) normaalilla tapahtumakohtaiselle ennakkovalmistelulla 960€
 • Puhe (30-60min) suurella tapahtumakohtaiselle ennakkovalmistelulla 1260€

Matka- ja majoituskustannukset toteuman mukaisesti.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Nopeimmin otat yhteyttä soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta: 044 245 0818