Juontaja

Juontaja on juhlan tai muun tilaisuuden osioiden esittelijä. Juontajan tehtävänä on tilaisuuden läpivienti suunnitelmien tai ohjelman mukaisesti. Juontaja luo osallistujille mukavan tunnelman sekä mahdollistaa puhujien ja muiden esiintyjien onnistumisen omassa tehtävässään. Juontaja tuo tilaisuuden tai tapahtuman järjestäjät ja isännät tilaisuuden hengen mukaisesti esiin.

Minä olen luonteva juontaja niin puku-, pikkutakki-, kuin hupparitilaisuuksiin. Juonnot suunnittelen aina tilaisuuden teeman ja osallistujien mukaisesti kohdennettuna, hyödyntäen omia kokemuksia ja havaintoja, aina hieman hieman kuulijoita ravistellen ja viihdyttäen.

Juontoni ovat vahvasti tulevaisuus suuntautuneita, positiivishenkisiä ja eteenpäin kannustavia. Yhteiskuntatieteilijänä ja yhteiskuntapolitiikan asiantuntijana minulla on vahva ote yhteiskunnallisista muutoksista ja megatrendeistä.

Olen toiminut juontajana monenlaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa, juhlissa ja seminaareissa, ulkona ja sisällä. Juontotehtävien lisäksi voin vetää paneeleita sekä toimia tilaisuuden fasilitaattorina tai keskustelun avaajana.

Järjestäjän niin toivoessa, hyödynnän aina omia sosiaalisen median kanavia ja verkostoja juontamani tilaisuuden tai tapahtuman markkinoinnin apuna.

Jos kiinnostuit, yhteystietoni löydät täältä ja tilauslomakkeen täältä.