DIGITALISAATION JOHTAMINEN

Digitalisaation johtaminen

Digitalisaatioon mukaan lähteminen ei ole kunnille enää vaihtoehto vaan elinehto. Kyse ei ole ohimenevästä ilmiöstä, joka muovautuu itsestään osaksi kunnan palveluja. Digitalisaatiosta tulee yhä enemmän toimijoiden välinen kilpailukykytekijä. Vertailua käydään niin eri kuntien välillä kuin myös julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Digitaalisella edelläkävijyydellä kunnat voivat luoda uusia vetovoimatekijöitä ja pitää nuoret aikuiset paikkakunnalla tarjoamalla palvelumuotoja, joita muut eivät tarjoa.

Digitalisaation johtaminen on muutoksen ja uudistumisen johtamista. Uudet teknologiat mahdollistavat, mutta vasta toiminnan muutokset luovat digitalisaation. Johtajan on kyettävä muuttamaan asennoitumista sekä ajattelu- ja toimintatapoja, samalla lisäten avoimuutta ja yhteistyötä. Johtajuuden on oltava mahdollistavaa ja kokeilemiseen kannustavaa. Koko organisaation on ymmärrettävä digitalisaation merkitys. Tavoitteena tulee olla, että nautimme muutoksesta sekä mahdollisuudesta ajatella ja toimia uudella tavalla!

Digitalisaation johtaminen -palvelut

Digitalisaation johtaminen -palvelut sopivat kunnan johdon, johtoryhmän ja esimiesten tueksi oman organisaation digitalisaation edistämisessä, muutoksen ja uudistumisen johtamisessa sekä asiakas- ja työntekijäkokemuksen parantamisessa.

Konsultointi

  • Koko päivän konsultointi 2-4 päivän pakettina 750€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 5 päivän pakettina 675€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 10 päivän pakettina 600€/pv
  • Koko päivän konsultointi yli 20 päivän pakettina 525€/pv

Koulutus

  • Puolen päivän koulutus 750 euroa
  • Koko päivän koulutus 950 euroa*

Hinta sisältää myös koulutuksen suunnittelun ja koulutuksessa käytettävät materiaalit.

Koko päivän koulutukseen sisältyy myös työpajaosuuksia asiakkaan omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaisilla sisällöillä ja menetelmillä.

Puolen päivän koulutuksen järjestettävissä myös verkkokoulutuksina ilman matka- ja majoituskustannuksia.

Keynote-puhe

Kiinnostuitko digitalisaation johtamisesta? Tilaa aiheeseen keskittyvä Keynote-puhe vauhdittamaan kunnan, kuntayhtymän tai kunnan yhtiön johdon, johtoryhmän, esimiesten tai sidosryhmien tilaisuutta tai tapahtumaa.

  • 30-60min puhe 660 euroa

Matka- ja majoituskustannukset toteuman mukaisesti.

Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Nopeimmin otat yhteyttä soittamalla tai WhatsAppin kautta numerosta: 044 245 0818